*Gratis verzending voor heel Belgiƫ

Home » Onze makers » Ann

Mijn naam is Ann, ben geboren in Leuven en heb 2 schatten van dochters. Al hele tijd geleden ben ik de liefde gevolgd naar Deinze en heb ik naast een lieve man nog 2 prachtige dochters in één klap cadeau gekregen. Ondertussen is onze familie uitgebreid met Noah onze kleinzoon!

 

Ik heb 23 jaar in een zuivelbedrijf gewerkt als Accountmanager, maar nu ik de kaap van de 50 bereikt heb werd het tijd voor iets anders. Ik heb een sabbatjaar ingelast om mijn droom te verwezenlijken namelijk een stikproject op starten in Zuid-Afrika en zo is  “Sew for life” ontstaan.

 

Enkele creatieve vrienden gaven mij het idee om niet alleen een website te maken voor het “Sew for Life” project, maar ook een platform te geven aan mensen die hun creaties willen verkopen en zo is “handmade4you” ontstaan.

 

Ik heb ondertussen mijn bedrijf “Project A” opgestart en werk ook als freelancer voor verschillende kleine projecten als Sales en marketing consultant zoals BIOHILLS.

 

Ben zelf ook graag creatief bezig, ik  hou van stikken en haken, ben verslaafd aan huis decoratie tot groot ongenoegen van mijn bankrekening.

Naast de ritszakjes en totebags die de dames in Zuid-Afrika maken, is de opbrengst van mijn eigen creaties  ten voordele van ons "Sew for Life" project.  Net zoals dingen die we aankopen zoals de Village candles of mooie  dingen die ik leuk vind om te verkopen. Zo kan je naast handmade ook af en toe andere  items tegen komen op de site om onze organisaties te steunen.

 

 

Handmade4you