*Gratis verzending voor heel Belgiƫ

Home » Onze makers » Dorien

Hallo ik ben Dorien Seure, 26 jaar, het kloppend hart achter DoriensCreaties.

Van kleins af aan ben ik altijd heel creatief bezig geweest. Door deze passie heb ik mijn 6 jaar secundair doorgebracht op de kunstschool Sint-Lukas te Brussel. Creatief zijn geeft mij heel veel voldoening. Na mijn secundair ben ik een jaartje ergotherapie gaan volgen omdat ik nood had aan een andere richting, al heel snel merkte ik dat dit niet voor mij weg gelegd was en heb ik besloten om na een jaar mijn hart te volgen en terug te keren naar mijn roots.

Een nieuwe begin, de studie interieurvormgeving aan Luca School Of Arts, Campus Brussel. De jaren vlogen voorbij doordat ik mij zo kon uitleven, voor ik het wist had ik mijn diploma in handen. Tijdens mijn opleiding heb ik mijn bijberoep opgericht omdat er al een plan was om iets op te richten na mijn studie. Doordat ik geselecteerd was als het beste eindwerk van mijn afstudeerjaar, gaf mij dit ook de motivatie om ervoor te gaan. Ondertussen zijn we bijna 4 jaar verder en heb ik nog steeds geen spijt van mijn keuze.

Buiten mijn voltijdse job die ik in het dagelijkse leven uitoefen als verkoopster is dit de ideale uitlaatklep en ontspanning die ik nodig heb. Het was mijn grote droom van kleins af aan om architect of teken juf te worden. En laat ons eerlijk zijn, eigenlijk combineer ik elementen van beide, wat leid tot mijn eigen creativiteit. Wat wil een mens nog meer?

Buiten mijn standaard ontwerpen die ik te koop aanbied kan alles steeds op maat ontworpen worden.