*Gratis verzending voor heel Belgiƫ

Home » Onze makers » Ellen

Hallo,

 

Mijn naam is Ellen, ik woon in Brasschaat en heb een atelier in Deurne. 

 

Ik ben afgestudeerd als Meester in de Conservatie en Restauratie van metaal(kunst) aan de Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen, maar…ik heb nooit in die sector gewerkt.

 

Na 19 jaar als bediende gewerkt te hebben in de automobielsector ben ik sinds kort als “carrière-switcher” Make-Up Artist én Meubelmaker-houtbewerker.

 

Als starter is het niet eenvoudig om een publiek te bereiken, daarom denk ik dat ik met Handmade4you een goede keuze maak om mijn creaties te laten ontdekken. 

 

In mijn jonge éénmanszaak ITSA Creation kan ik mijn passie voor dat “maken” tot uiting brengen. 

Ik werk zo veel mogelijk met gerecupereerd materiaal: hout dat voor een ander misschien geen nut meer heeft, vindt bij mij vaak nog een nieuw leven.  Het stuk hout zelf mag mij inspireren.  Soms wordt het een tafeltje of krukje, maar het kan even goed een paneel voor een wandlamp worden of een kaarsenhouder.

Ik maak graag relatief kleine items, niet zelden in combinatie met epoxy giethars. 

Omdat hier heel veel handwerk aan te pas komt zijn geen twee items ooit exact hetzelfde.  Dit is een heel bewuste keuze omdat het mijn missie is telkens iets nieuws te maken en niet iets wat uit een fabriek zou kunnen komen.  Zo heeft elk stuk zijn unieke karakter!

 

Ik werk vooral naar eigen design maar werk op maat van de klant is natuurlijk ook mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een riviertafel in een bepaalde maat of kleur, contacteer me dan via info@handmade4you.be

 

Creatieve groetjes,

Ellen.