*Gratis verzending voor heel Belgiƫ

Home » Onze makers » Emilie

Hi, 

Ik ben Emilie de bossgirl van Meisje Met De Frou. 

Ikzelf ben 21 jaar en studeer bijna af als ergotherapeut. Ik ben altijd al een creatief persoon geweest en iemand die opzoek is naar nieuwe uitdagingen. Daarom bestelde ik wat kralen, bedels en de basisonderdelen en begon met creëren. Na het maken van mijn eerste armbandje wist ik het, dit wordt mijn passie! 

Omdat ik zelf wegens gezondheidsredenen op dit moment niet in staat ben een studentenjob uit te voeren dacht ik: "Waarom probeer ik de sieraden niet te verkopen via Instagram?" En zo ging de bal aan het rollen. 

Sinds september 2019 ben ik bezig met het verkopen van sieraden en accessoires via Instagram. Op mijn account vind je een mix tussen zelfgemaakte en ingekochte sieraden.

Het is zo heerlijk om steeds nieuwe dingen uit te proberen en mijn creativiteit gewoon de vrije loop te laten gaan.  Naast het maken vind ik het inpakken van de items het leukste om te doen. Alles wordt steeds als een cadeautje ingepakt of het nu iets is voor jezelf is of voor een ander. 

Het geeft me dan ook zoveel voldoening wanneer de klantjes tevreden zijn, want daar doe ik het ook gewoon voor! Ik wil mijn klantjes laten stralen! 

Op dit moment verloopt alles via Instagram, maar hoop binnenkort een website te kunnen ontwikkelen zodat ik nog meer mensen gelukkig kan maken met mooie juweeltjes! 

 

Ik vind het echt zo leuk dat Handmade4you me deze kans wil geven en ben haar hier dan ook enorm dankbaar voor! 

Hopelijk zie ik jullie eens verschijnen via mijn Instagram account Meisje Met De Frou of via de website Handmade4you!