*Gratis verzending voor heel België

Home » Onze makers » Justine

Hey!

 

Ik ben Justine, 25 jaar, en heel graag creatief bezig. In het dagelijks leven werk ik als begeleider van jongeren met autisme en gedragsproblemen, maar naast deze uitdagende job, zocht ik toch nog iets extra.

 

Ik hield mij al van kinds af aan bezig met tekenen, juweeltjes maken, breien,.. Maar de laatste tijd was ik toch op zoek naar iets nieuws. Ik kwam terecht bij macramé en ontdekte dat dit veel meer was dan de armbandjes die we allemaal wel eens hebben gemaakt in onze kindertijd. Ik merkte dat macramé ook hip en eigentijds kon zijn. 

 

In februari 2020 kocht ik mijn eerste macramé koorden en ging ermee aan de slag. Van onderleggers tot tassen, muurdecoratie, sleutelhangers,... Ik kreeg hier veel positieve reacties op van vrienden, dus besloot ik mijn werkjes op Instagram te plaatsen. 

'Rien.de.knots', is een Vlaams gezegde wat 'niets' wil zeggen, maar tegelijkertijd ook het Engels voor 'knopen'. 'Niets meer dan knopen' is dus een mooie samenvatting van wat macramé is, simpel, maar door vele knopen te combineren toch tot iets heel moois kan leiden.

 

Tot mijn grote vreugde, krijg ik nu via handmade4you ook de kans om dit recente projectje aan een groter publiek voor te stellen. 

 

Hopelijk vinden jullie macramé net zo leuk als ik! 

 

Groetjes, Justine Rien.de.knots