*Gratis verzending voor heel België

Home » Onze makers » Louise

Hey! 

Mijn naam is Louise aka Flower child van Farfelou Jewelry.
Al mijn hele 20-jarig bestaan ben ik creatief geweest. Daarnaast ben ik verzot op bloemen en planten, dus besloot ik om die twee dingen te combineren.


Ik maak handgemaakte juwelen van gedroogde bloemen, ik noem het kleine souvenirtjes van de natuur! Voordat de bloemetjes in jouw sieraad terecht komen ondergaan ze een heel proces. Eerst pluk ik ze rechtstreeks uit mijn bloementuin (ik laat er natuurlijk meer dan genoeg staan voor de bijtjes) en dan ga ik de bloemetjes drogen.

 

Ik leg de bloemen tussen een bloemenpers en daar blijven ze voor 1 à 2 weken. Daarna werk ik een leuk design uit dat bestaat uit meerdere lagen die elk 24 uur moeten drogen. Na nog wat schuren en opblinken ontvang jij een uniek juweeltje, want elke bloem is anders. De juwelen zijn gemaakt van stainless steel en dq, dus allergieproof!

 

Mijn ultieme doel is om de wereld rond te  reizen, om nieuwe bloemen en planten te ontdekken en om meer creatieve mensen te ontmoeten. Elk beetje winst dat ik maak gaat in een spaarpotje om die droom waar te maken 😊

 

Kunstwerkjes creëren met bloemen maakt mij heel gelukkig. Daarom ben ik zo blij dat Handmade4you mij de kans geeft om deze kleine stukjes natuur met jullie te delen!