*Gratis verzending voor heel Belgiƫ

Home » Onze makers » Sofia

Hallo,

Ik ben Sofia ik ben een Argentijnse en woon in Gent van kinds af aan noemen ze me Sofi of Soo! En zo werd de naam van mijn merk geboren.  

 

Toen ik 13 jaar oud was, zag ik in een winkel een broek waar ik van hield, maar mijn moeder kon hem niet kopen, dus besloot ik hem te maken, ik zocht een hemd van mijn vader met een vergelijkbaar patroon. Het resultaat was niet perfect, maar mijn vader werd niet boos omdat hij zijn shirt had afgeknipt en feliciteerde me met mijn meesterwerk. Het was het begin van vele projecten, zoals dames- en herenkleding, sandalen en tassen.

Op zoek naar ecologische opties voor materialen, ontdekte ik de FLAX of LINEN die groeide vanuit het zuiden van Normandië in Noord-Frankrijk via België en Nederland: van Caen tot Amsterdam (Masters of linen)

 

Dit Belgische linnen is 100% natuurlijk, duurzaam en zeer aangenaam om aan te raken. Het is alsof je overal een stukje natuur met je meeneemt. Ik ben verliefd op linnen en de combinatie met plantaardig gelooid leer maakt ze een perfecte match.

 

Daarom deel ik het met je, ik hoop dat je het leuk vindt zoals ik.