*Gratis verzending voor heel Belgiƫ

Home » Organisaties » Sew For Life

In 2019 trokken we gewapend met stikmachines  en veel goesting naar Komatipoort, waar we enkele zeer gemotiveerde dames hebben leren stikken.

 

Na 5 weken en met pijn in het hart zijn we teruggekeerd maar niet zonder een volwaardige opvolging ter plaatste te garanderen. Er is een samenwerking met Lorinda Holder ontstaan en 

“Sew For Life” werd geboren.  Lorinda heeft de zorg  van 5 farm crèches en ze moet haar tijd verdelen tussen de crèches, haar gezin en “Sew For Life”. Die heeft de hulp ingeroepen van Ann Marie een gepensioneerde dame  en samen houden ze “Sew For Life” levend.

 

Vele maanden later zijn deze dames nog steeds gemotiveerd want het geeft ze de middelen om eten en kledij te kopen.

 

De creaties gaan richting België, de totebags en make-up zakjes worden op www.handmade4you verkocht. Lorinda Holder probeert ook ter plaatste items die gemaakt worden te verkopen en zeker nu met de zeer strenge Zuid Afrikaanse lockdown en er nu geen transport meer is naar België. Lorinda is erin geslaagd om mondmaskers te  maken voor een organisatie in Zuid Afrika en zo de dames in tijden van Corona toch een beetje een inkomen te geven.

 

Je kan deze vrouwen steunen door een make-up tasje of totebag te kopen via onze webshop.

Je mag natuurlijk  je steun geven door een kleine gift te doen op de 'Sew for Life' rekening.

BE34 0636 6721 0390

Door de Corona maatregelen is er geen transport naar België maar we hebben wel extra sponsoring nodig om meer naaimachines te kunnen kopen. Daarom hebben we besloten om extra inkomsten te verkrijgen door het verkopen van kaarsen en ecologische waterflesjes. De winst gaat integraal naar het “Sew For Life” project.

 

Je kan het verhaal van Ann, Sarah, Sophie, Lorinda Holder en AnnMarie nalezen in de rubriek “Onze makers”.

 

Alvast heel erg bedankt om ons project te steunen.

Groetjes Ann, Sarah, Sophie, Lorinda en AnnMarie.