*Gratis verzending voor heel België

Home » Over ons

Over ons

 

Handmade4you is  gemaakt voor en door de creatieveling onder ons.  Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor jezelf, vrienden, familie of wil je een project steunen dan is “Handmade4you the thing to do”!

 

Wij bieden een platform voor elke creatieveling.

Hou je ervan om te naaien, knutselen, drukken, kleien of timmeren dan ben je bij handmade4you aan het juiste adres. Maar ook om initiatieven zoals vzw’s of kleine projecten te steunen door hun creaties te verkopen is handmade4you de ideale partner.

 

Kijk gerust rond in onze webshop je zal er vast en zeker iets vinden wat je leuk vindt.

 

Heb je interesse om je creaties te verkopen via handmade4you stuur dan gerust een berichtje naar info@handmade4you.be of via onze contactpagina.

Hand made
Hand made for you

care for komati
Sew for life

Ere wie ere toekomt

 

In 2019 trokken we gewapend met stikmachines en veel goesting naar Komatipoort, waar we enkele zeer gemotiveerde dames de kneepjes van het vak geleerd hebben.

 

Vele maanden later zijn deze dames nog steeds aan het stikken want het extra centje dat ze daarmee verdienen geeft hen toch wat meer ademruimte, en zo is het label “Sew for life” geboren. De creaties vertrekken richting België en wij verkopen de stikzakjes en totebags die de dames gemaakt hebben.

 

Maar elke kennis, vriend en familie heeft nu wel een zakje en dus gingen we op zoek naar een platform om meer te verkopen zodat we het “Sew for life” project kunnen blijven ondersteunen. En zo is handmade4you geboren. 

Ondertussen uitgegroeid tot een webshop waar veel makers hun creaties kunnen verkopen.

 

Nieuwsgierig naar het hele verhaal? Surf dan naar facebook/sewforlife