*Gratis verzending voor heel Belgiƫ

Home » Verkopen op handmade4you

Beste creatieveling,

 

Mag ik je de nieuwe “handmade4you” website even voorstellen?

 

Deze website is gegroeid vanuit ‘Sewforlife’ een stikproject dat  ik heb opgestart in Zuid Afrika. Ik zocht een kanaal om de stikzakjes & totebags die onze dames in Zuid-Afrika maken te verkopen en zo is deze website ontstaan.

Eenmaal de website gemaakt kwam het idee om de website open te stellen voor andere creatieve mensen of organisaties die handmade items  maken. Zo bundelen we onze krachten om de verkoop van handmade producten een duwtje in de rug te geven. En zo is het nieuwe concept van Handmade4you ontstaan.

Heb je reeds een verkoopkanaal, dat is super maar handmade4you kan ook voor je product aanvullend zijn.

 

De werkwijze is zeer eenvoudig, jij stuurt foto’s van je te verkopen items samen met de prijs die je ervoor wil. Ik plaats de items op de handmade4you website en wanneer het verkocht is wordt dadelijk het bedrag doorgestort samen met een mail van de gegevens van de klant zodat je je item kan verzenden. Onderaan staat het overzicht van de verzendingprijzen die extra bovenop je prijs zullen aangerekend en doorgestort worden. Als je item op een ander kanaal verkocht wordt dan geef je me een seintje en haal ik het dadelijk van de website.

 

Handmade4you rekent een toeslag aan van 15% per item.  Bij verkoop per artikel wordt tevens 0,5€ voor het betaalsysteem aangerekend. Dus hou er rekening mee als je je prijs doorgeeft dat deze toeslag er nog zal bijgerekend worden. Dit om de werking van de website te kunnen garanderen.

Het principe is dus heel simpel, jij creëert en handmade4you helpt je een handje bij de verkoop. Je neemt dus geen enkel risico en je kan alleen maar winnen.

In de categorie “onze makers” mag je eventueel je foto en je biografie plaatsen, dit is wel leuk om je items een persoonlijke toets te geven. Maar hoeft natuurlijk niet.

De website zal zeker gepromoot worden, via sociale media en google.

Indien je interesse hebt stuur me dan zeker een mail op info@handmade4you.be of via onderstaande contactpagina. Dan neem ik snel contact met je op.

 

Ik hoop snel iets van je te horen.

Groetjes Ann

 

Interesse om te verkopen via handmade4you? Vul dan onderstaand formulier in voor de start van een creatieve  samenwerking.